Όροι χρήσης πωλητών

Έκδοση 1, ισχύει από 31/03/2020.

Εάν διαφωνείτε με κάποιον από τους παρακάτω όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε το vender.gr και όλους τους ιστοτόπους της FINDING GROUP GR.

Οι παρόντες “Όροι Χρήσης” εξηγούν πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα vender.gr, τις εφαρμογές της και τις υπηρεσίες της (“Υπηρεσίες”), ως πωλητής και είναι αναπόσπαστο μέλος των “Γενικών Όρων χρήσης”.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Στην ιστοσελίδα https://vender.gr και σε υποτομείς της, επιτρέπεται η δημιουργία, δωρεάν ή με συνδρομή, ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος και η πώληση απεριορίστων προϊόντων.
Διατηρούμε το δικαίωμα να εγκρίνουμε την προσθήκη / ή και την αφαίρεση συνεργατών, όχι αυθαίρετα, αλλά σύμφωνα με την τήρηση των όρων χρήσης και την ευπρεπή συμπεριφορά. Επίσης σε εύλογο χρονικό διάστημα -με ανώτατο όριο 1 μήνα- από την εγγραφή ενός πωλητή και τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να κάνει επαλήθευση της εμπορικής ιδιότητας του. Σε περίπτωση που δεν το κάνει θα έχει περιορισμένη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.
Προσφέρουμε την υπηρεσία “Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος” και ΔΩΡΕΑΝ, για εμπορική χρήση, μόνο στον ιστότοπο μας.

Απαγόρευση στους πωλητές

Κάθε εγγεγραμμένος πωλητής στις υπηρεσίες του vender απαγορεύεται να κάνει με οποιοδήποτε τρόπο, έμμεσα ή άμεσα,  διαφήμιση προσωπικής ή εταιρικής ιστοσελίδας παροτρύνοντας τους καταναλωτές στην αγορά προϊόντων άμεσα από αυτόν χωρίς την μεσολάβηση του vender. Οι παραβάτες θα διαγράφονται οριστικά από το vebder και διατηρούμε το δικαίωμα αποζημίωσης.

Διαμεσολάβηση στις πληρωμές

Στο vender προσφέρουμε ασφάλεια στην εμπορική συναλλαγή μεταξύ καταναλωτών και πωλητών με την διαμεσολάβησή μας στην πληρωμή, οικοδομώντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Πως λειτουργεί;

1. Ο καταναλωτής αγοράζει προϊόντα από διάφορα καταστήματα που υπάρχουν στο vender και πραγματοποιείτε την πληρωμή η οποία είναι προς εμάς.
2. Εμείς ειδοποιούμε τα αντίστοιχα καταστήματα για τα προϊόντα που αγοράστηκαν από αυτά και την πληρωμή τους σε εμάς.
3. Τα καταστήματα στέλνουν τα προϊόντα στους καταναλωτές.
4. Οι καταναλωτές ενημερώνουν ότι παραλάβανε τα προϊόντα
5. Εμείς κάνουμε την πληρωμή στους πωλητές.

Προμήθεια

Αμειβόμαστε από τις πωλήσεις με μέγιστο ποσοστό 5% χωρίς να περιέχεται ο ΦΠΑ.
Το ποσοστό αυτό μπορεί να αλλάξει προς τα κάτω επιβραβεύοντας πωλητές ή προς τα πάνω λόγω γενικότερων οικονομικών συγκυριών. Αύξηση αμοιβής θα εφαρμοστεί μόνο μετά τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής του κάθε καταστήματος και όχι σε διάρκεια μικρότερη των 2 μηνών.

Πολιτικές καταστημάτων

Δημιουργώντας ηλεκτρονικό κατάστημα στο vender.gr συμμορφώνεστε και με την ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις παραγγελίες την εγγύηση των προϊόντων την επιστροφή τους καθώς και την ακύρωση παραγγελίας
Το κάθε κατάστημα -καταχωρημένο στο vender.gr- μπορεί, και πρέπει, να έχει τις δικές του Πολιτικές απορρήτου, Όρους χρήσης, Αποστολής προϊόντων και Υποστήριξης πελατών, αλλά είναι υποχρεωμένο να συμφωνεί και με τις δικές μας πολιτικές, οι οποίες απορρέουν από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.
Οι πολιτικές των καταστημάτων εμφανίζονται στη σελίδα τους, αλλά και σε κάθε προϊόν που προβάλλεται.

Πρόσβαση στις υπηρεσίες

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αλλάξουμε, να αποσύρουμε, να αναστέλλουμε ή να διακόψουμε τις Υπηρεσίες ή το περιεχόμενο που παρέχεται ή διαθέτουμε μέσω των Υπηρεσιών (ή μέρους αυτών) ανά πάσα στιγμή, προσωρινά ή μόνιμα, με ή χωρίς προειδοποίηση. Συμφωνείτε ότι αν ενεργήσουμε σύμφωνα με τα παραπάνω, τα καταστήματα με δωρεάν συνδρομές δεν έχουν καμιά απαίτηση από εμάς, ενώ στα καταστήματα που έχουν συνδρομές με αμοιβή ή προπληρωμένα τέλη για άλλες υπηρεσίες μας, θα επιστρέψουμε αναλογικά τα ποσά που αντιστοιχούν στο αχρησιμοποίητο τμήμα της διάρκειας της σύμβασής σας, χωρίς άλλη απαίτηση των ιδιοκτητών τους από εμάς.

Αλλαγή ιδιοκτησίας

Σε περίπτωση που η ιδιοκτησία της εταιρείας μας αλλάξει θα ειδοποιηθείτε και διατηρηθούν οι ίδιοι όροι για τουλάχιστον 3 μήνες. Επίσης όλα τα δεδομένα θα μεταφερθούν και θα γνωστοποιηθούν στους νέους ιδιοκτήτες.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Οι πολιτικές μας

  Σύγκριση προϊόντων
  • No products to compare
  Clear all Compare
  Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας
  Navigation

  Το καλάθι μου

  Close

  Είναι θαυμάσιο που είστε εδώ!

  Θα σταλεί ένας κωδικός πρόσβασης στο email σας

  Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου .

  Έχεις ήδη λογαριασμό;

  Quickview

  Close

  Categories